skip to Main Content
93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

🔉 Informacions d’ESPAI MIGDIA, menú de febrer i projectes per aquest segon trimestre!

Durant aquest trimestre a l’Espai Migdia iniciem diferents projectes per reduir el malbaratament alimentari des del menjador de l’Escola.
Les experiències viscudes pels infants en primera persona, quan participen activament, són una eina d’aprenentatge eficaç que els ajudarà a tenir un consum més crític dels aliments.Els educadors de menjador acompanyarem als infants i joves en el procés.
Hem preparat diferents activitats segons les etapes dels alumnes. El nostre objectiu va més enllà de pesar aliments o aigua. Volem potenciar que pensin si és necessari, vull més aigua? Cal omplir tot el got? la beuré tota?, necessito agafar més pa o més fruita? Vull repetir, però em menjaré una altra ració sencera, o millor en demano mitja?
Els més petits de l’Espai Migdia han iniciat aquesta setmana amb el consum d’aigua. En Joan, l’Elena i l’Alícia els hi han explicat la importància de tenir un consum responsable i que fer-ne de l’aigua que ens sobra als gots, entre tots hem intentat reduir la quantitat que no necessitem i hem aprofitat el sobrant per regar les plantes del pati.

Back To Top