93.803.27.00 / 636.489.727 Plaça Castells, 10 (Igualada) CONTACTES

Què és el servei d’acollida matinal?

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars, l’Escola posa a la vostra disposició un servei d’acollida matinal previ a l’inici de les classes, de les 7.45 hores fins a les 9.00 hores, durant tots els dies lectius. Acollida gratuïta a partir de les 8:30h. El poden utilitzar les famílies dels alumnes de la Llar, d’infantil i de primària.

Aquest servei està pensat per a les famílies on els pares comencen a treballar molt d’hora al matí i necessiten que els nens i les nenes estiguin atesos mentre no comencen les classes, oferint un espai agradable i lúdic. També està pensat per a les famílies que necessiten utilitzar aquest servei d’una manera esporàdica i puntual.

Com funciona el servei?

L’entrada al servei d’acollida es fa per la porta de la carretera de Valls- entrada de la Llar d’Infants i d’Infantil. L’espai destinat per utilitzar el servei són les classes de la llar i d’infantil, on els nens i les nenes poden realitzar diferents activitats: pels més petits poden ser jocs de taula, puzles,encaixos contes… Pels nens més grans, els escacs, pintura de mandales, llegir, estudiar. També es permet esmorzar.

X