skip to Main Content
93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

Treballem hàbits i valors durant el temps d’espai migdia
Disposem de cuina pròpia i menús adaptats.

L’escola ofereix que l’alumnat pugui dinar a l’escola i aprofitar el temps de l’espai migdia per realitzar activitats lúdiques i formatives. Cada grup reduït de l’espai migdia té assignat un monitor/a que programa activitats periòdicament i amb qui comparteixen l’estona de joc i tallers. 

L’escola garanteix uns àpats de qualitat, saludables i equilibrats amb cuina pròpia per a tota la comunitat educativa. 

Durant el temps de l’espai migdia, l’alumnat també pot realitzar activitats extraescolars específiques com anglès (Kids&US), robòtica, Codelern, teatre…

Oferim de nou el restaurant pedagògic/familiar, per a les famílies d’Escola. Totes les famílies que ho desitgin podreu quedar-se a dinar amb els seus fills i filles al menjador familiar en horari de 13:15h a 14:45h.

COM GARANTIM UNA BONA QUALITAT?

La comissió d’espai migdia està formada per una nutricionista, dos monitors/es, quatre pares/mares de l’escola, personal de la cuina i la coordinadora d’espai migdia. Aquesta comissió es reuneix trimestralment per revisar tots els menús que se serviran al llarg del trimestre i així garantir menús saludables i que generin bons hàbits alimentaris. 

NOU PROJECTE DE CUINA CATALANA

L’Escola Pia, juntament amb el nostre proveïdor Aramark creiem que una correcta alimentació ha de ser equilibrada, variada, sostenible, però també ha de respectar les tradicions i els plats típics del territori, la temporada de la fruita i verdura i els ingredients km 0. Volem educar i alimentar als nostres alumnes de manera saludable i divertida.

Aramark ens presenta una nova iniciativa per aquest curs escolar a través d’un projecte de la Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG).

Els plats del menú marcat amb vermell són receptes tradicionals de cuina catalana adaptades pel Corpus de patrimoni culinari català. Preparem aquestes receptes respectant les tècniques culinàries i elaborem els menús individuals tenint en comptes les al·lèrgies i intoleràncies dels infants i joves amb una derivació del menú original. 

Com a millor principal per aquest curs ens hem proposat introduir els productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

PERSONA DE CONTACTE?

Ariana Ghemis, coordinadora de l’Espai Migdia: espaimigdia@igualada.epiaedu.cat

 EQUIP DE MONITOR/ES

Back To Top