skip to Main Content
93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

Nou projecte internacional Etwinning “CHRISTMAS POSTCARDS AROUND THE WORLD”

4t de Primària:

La classe de 4t de primària, amb la seva mestra d’anglès Yasmina, han gaudit d’un curt però enriquidor projecte europeu. Aquesta setmana hem enviat postals de Nadal en anglès i hem rebut d’altres escoles.

Els països participants són: Finland, Poland, Greece, France, Italy, Spain, Germany, Turkey i United Kingdom.

Ens ho hem passat molt bé perquè ens agrada compartir i aprendre junts. Ja tenim ganes de penjar les postals a la nostra aula.

Merry Christmas families !!!!!!!!!!!!!!!!

3r ESO:

Avui a l’aula de desdoblament d’anglès de 3rESO (A i B) ens hem desitjat bon Nadal amb els diferents països europeus que formem el projecte etwinning “Postcards from Europe”. Hem rebut postals de tot arreu i nosaltres no hem volgut ser menys i hem enviat petons i esperança als nostres amics de França, Anglaterra, Itàlia, Polònia, Finlàndia i Turkia.

6è de Primària:

Muntanyes de bons desitjos en anglès !!!!!!!

La setmana passada la classe de 6è de primària va participar juntament amb 3r ESO amb un projecte etwinning . Els nostres alumnes de primària tenen amics en diferents països però aquest mes de desembre tenien el repte d’escriure a Itàlia i Turkia. Han estat molt emocionats de rebre també des de tan lluny postals de Nadal per ells i han treballat de valent a classe de llengua anglesa per tenir unes postals molt nadalenques. Plens d’il.lusió ho han enviat aquesta setmana i ja esperen rebre resposta i seguir treballant al mes de gener amb una activitat nova.

1r ESO:

Etwinning Penpals Meeting New friends a 1r ESO

Aquesta setmana està sent ben plena de projectes internacionals. Ara són els d’anglès de 1r d’ESO que mitjançant el seu projecte etwinning amb Turkia es desitgen Merry Christmas !!!!!

Han fet English i Arts and crafts veient com els hi ha quedat de boniques. Thanks and Happy New Year 2019 !!!

 

5è de Primària:

Desitjos de Bon Nadal en alemany i castellà:

Els alumnes de 1r d’ESO que fan l’optativa d’alemany s’han quedat molt contents de rebre  novament un altre paquet des de l’escola de Berlín. Fa uns dies ja van rebre unes postals i aquesta setmana han rebut un paquet molt gros amb braçalets i altres regalets per ells. L’amistat segueix i els 2 idiomes els uneixen.  Vielen Dank !!!!!

Back To Top