93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

PARTITS DEL CAP DE SETMANA – 15 i 16 de desembre

Futbol Sala Infantil

Crònica

Segona derrota de la temporada de l’equip infantil de futbol sala. Es presentava al pavelló de l’escola el Mestral-Montclar, equip complicat per la seva posició en la classificació. Els dos primers quarts van estar molt igualats, en intensitat ocasions i gols, així que els dos van acabar en empat a 1. El tercer quart és el que va marcar les diferències en el partit ja que l’Escola Pia es va avançar en el marcador, però a la següent jugada els visitants van empatar i en la última jugada van aconseguir el gols que els donava el quart. L’últim quart va ser de clar domini visitant, començant guanyant per 0-2. Els nostres van retallar distàncies però van estar poc encertats de cara a porteria durant tot el partit. Finalment l’equip visitant acabaria imposant-se pee 1-4.

Bon inici de temporada, ara l’equip descansarà fins després del Nadal per venir amb més forces!