93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

Cròniques esportives del cap de setmana

Aquest passat cap de setmana es van disputar els següents partits:

Futbol Sala Infantil

Crònica

Segona derrota de la temporada de l’equip infantil de futbol sala. Es presentava al pavelló de l’escola el Mestral-Montclar, equip complicat per la seva posició en la classificació. Els dos primers quarts van estar molt igualats, en intensitat ocasions i gols, així que els dos van acabar en empat a 1. El tercer quart és el que va marcar les diferències en el partit ja que l’Escola Pia es va avançar en el marcador, però a la següent jugada els visitants van empatar i en la última jugada van aconseguir el gols que els donava el quart. L’últim quart va ser de clar domini visitant, començant guanyant per 0-2. Els nostres van retallar distàncies però van estar poc encertats de cara a porteria durant tot el partit. Finalment l’equip visitant acabaria imposant-se per 1-4.

Bon inici de temporada, ara l’equip descansarà fins després del Nadal per venir amb més forces!

Crònica

Els nens i nenes de l’Escola Pia han començat l’any jugant a la pròpia escola. El nostre rival, Garcia Lorca, va iniciar el primer quart d’una forma molt intensa i els jugadors de l’Escola Pia semblava que encara no estaven dins el partit. A partir de la segona part però, gràcies a l’actitud i la intensitat de la forma de jugar dels de l’Escola Pia, els va permetre guanyar les 2 següents parts, i arribant a la 4a part amb una mica de pressió. Tant el bon atac com la bona defensa del Garcia Lorca els va afavorir, aconseguint marcar un gol, però finalment els nens i nenes de l’Escola Pia, van marcar, empatant així la part, i per tant guanyant el partit amb el resultat de 9-7.

Molt bon començament d’any per a l’equip, ara toca continuar treballant per a les properes jornades.

Crònica

L’equip benjamí mixt s’enfrontava contra el Jesús Maria, just després d’haver acabat el primer partit. Els nens van començar el partit una mica despistats ja que estaven cansats del partit anterior, i a més teníem pocs recanvis a banqueta. Tot i així, a mida que el partit va anar avançant vam tenir varies ocasions de gol, algunes aconseguides.

Tot i ser inferiors a l’altre equip, els nostres nens i nenes van aconseguir aguantar el partit guanyant una part, empatant-ne una i perdent-ne dues, amb resultat final de 9-7. Tot i ser una derrota, els jugadors i jugadores van fer un gran esforç durant tot el partit.