skip to Main Content
93.803.27.00 - Plaça Castells, 10 (Igualada) · secretaria.igualada@escolapia.cat

Últimes finals i partits de les activitats extraescolars

Aquest passat cap de setmana, els nostres equips de poliesportiu i futbol sala van disputar els últims partits de la temporada.

D’una banda, els nois infantils de futbol sala van participar com a convidats a les Finals Nacionals de Futbol Sala que es van disputar a Les Comes.

Després de disputar tots els partits, es van classificar en la 6ª posició de la competició de Jocs Escolars Esportius de Catalunya.

Cal felicitar-los per la gran temporada que han realitzat.

D’altra banda, els equips de 2n i 4t de primària van participar a les 12h de futbol sala que organitzava l’escola Escolàpies.

Durant tota la temporada han realitzat diferents partits amistosos i no hi havia millor manera de tancar aquest curs que amb una bona dosi de futbol sala en un torneig com aquest.

Els alumnes de 2n es van proclamar campions de la seva categoria. Moltes felicitats!